sunnuntai 22. toukokuuta 2016

HOME INSPIRATION

Noniin, nyt on jäljellä eteinen ja muut. Aiemmissa teksteissä käsiteltynä keittiö & olohuone sekä makuuhuone & kylpyhuone. Eteistä ei ehkä tarvitse selittää, mutta joku saattaa miettiä, mitä ne muut sitten ovat. Tässä tapauksessa ne ovat niitä mulle pakollisia sisustusjuttuja.

Näiden kolmen postauksen perusteella mun unelmakoti sisältää sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa. Värikästä ja neutraalia. Tavaraa ja tilaa. Kaikkea ihanaa <3

ETEINEN







Eteinen on tärkeä, sillä siellä muodostuu tunne "ihanaa olla taas kotona". Simppeli, valoisa ja avara. Omaan kotiini haluan tuollaisen Why Hello -julisteen! Ihana. 

MUUT



Unelmakodissani on korkeat seinät ja katossa koristeelliset listat. Ei siis kaikkialla, mutta esim. olohuoneessa


Leikkokukkia kauniissa maljakossa. Mielellään liljoja!





Erivärisiä seiniä. Kalkkimaali näyttää todella hyvältä, mutta miksei jossain voisi olla väriäkin?



Tässä kattolistat menevät ehkä vähän överiksi omaan makuun, mutta toi peili. <3


Haluan kotiini hyviä tauluja. Ei pelkästään tauluja, vaan hyviä tauluja. 


Lukutuoli. Sellainen, johon ei helposti nukahda muttei myöskään ole mikään kirkonpenkki. Sellainen, minkä omimisesta tulee tappelu. 


Kauniita kaappeja. Haluaisin yhden "antiikkisen" lipaston/kaapin, johon voi laittaa liinavaatteet ja muut, ja yhden lasivitriinikaapin, jossa pitäisin viinilasit ja muut. 

Näiden Home Inspiration -postausten teko on ollut todella hauskaa ja koukuttavaa puuhaa. Vielä olisi ollut paljon ihania kuvia ja ideoita, mutta ehkä näillä päästään alkuun! Ihanaa päivänjatkoa <3

KUVAT: Pinterest

Mirka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti